7 feb. 2014

Cam astea sunt canalele care ne sunt oferite de CNA

Hai să vedem ce ne propune Consiliul National al Audiovizualului din Romania pentru grila ”must-carry” în anul 2014. Pentru aceea care nu cunosc conceptual de ”must-carry” acesta se referă la lista de programe obligatorii pe care toti cablisti sunt obligați să o transmită indiferent de pachetul oferit de servicii.Această listă este valabilă timp de un an de la publicarea acesteia.

Lista pentru 2014 este: ” TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR News,TV 5,Antena 1, Kanal D, Antena 3, Prima TV, Naţional TV, România TV, Realitatea TV, B1 TV, Antena Stars, Favorit TV, Taraf TV, Euforia Lifestyle TV, Digi 24, Kiss TV, Mynele TV, Gsp TV, Trinitas TV, UTV, Naţional 24 Plus, Music Channel, Look TV, Neptun TV, Speranţa TV, Naşul TV, H!T Music Channel, Trasilvania L!ve, TVH, Inedit TV, Alfa Omega TV, Credo TV şi Travel Mix.

Anul acesta au apărut în grilă 3 noi programe acestea sunt Digi TV, Mynele TV și Trinitas Tv.

După ce în urmă cu câteva zile citeam că postul Taraf TV  nu a mai primit licență (wow ce bucurie) am primit azi un ”pumn în față” prin introducerea postului Mynele TV , domnilor de la CNA cu ce mă ajută pe mine acest canal????? (fără acest canal ”nu puteam dormi noaptea”.)
Mie mi se pare o prostie totală…… și uite așa tara noastră merge din ce în ce mai bine……

Stați că asta nu e tot,  au mai apărut câteva posturi care nu știu ce caută pe aici fiind televiziuni locale ca Alfa Omega TV , Neptun TV, Speranța Tv, acum pe bune acestea cred că trebuiau transmise doar de cablisti locali nu și de cei naționali.

O altă noutate este faptul că programele grupului Intact Media au fost scoase de ieri (06.02.2014) din grila de program a retelei de sateliți Focus Sat (cei de la Antene nu se mai satură de bani)


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter