21 feb. 2014

Test Drive VW Amarok (foto+video) wow

Cu o cazia caravanei 4Motion și la invitația celor de la Cybernet Auto Center , astăzi am avut ocazia să particip la primul meu drive test. (iupiiiii)


Am avut de ales între 4 modele, Multivan, Amarok, Tiguan și Caddy, însă noi (eu și Dan) am mers special pentru Amarok.
Am ajuns la Cybernet undeva în jurul orei 13 și imediat ce am ajuns am fost întâmpinați de Robert (care se ocupă cu maketing-ul) acesta ajutându-ne cu formalitățile. (eu unul nu mai aveam răbdare).
În jurul orei 13:30 am plecat cu două mașini echipate diferit un Amarok argintiu care din câte îmi amintesc, era nivelul de echipare ”Highline” si un model pe Alb acesta fiind mai puțin echipat,  având pachetul de echipare ”Trendline”. Traseul urmat a fost Cybernet Auto Center- Măgura-Cybernet.

Acum să vorbim și despre mașină, pe asfalt mașina stă foarte bine, însă după 120 de km/h nu te mai poți întelege și trebuie să vorbești puțin mai tare ( cred că este singurul punct minus al mașinii), dar oricum Amarok-ul nu este construit pentru asfalt ci pentru ”noroi” (aici e locul unde se simte cel mai bine)

Băieții au tras tare de mașină însă aceasta nu a cedat, reușind să iasă din toate noroaiele fiind ajutată și de motorul de 2 litri de 140 de cai, cuplat la o transmisie manuală în 6 rapoarte. Mașina este plină de sisteme electronice care te ajută foarte mult.
La un moment dat  în timp ce conducea reprezentantul Cybernet-ului vin și eu cu o întrebare după ce de mai multe ori acestuia i-a murit motorul ”Dar ce se întâmplă de moare așa repede motorul?”, acesta îmi dă un răspuns cât se poate de comic ”E de vină ceea ce este între volan și scaun” adică el, pe moment nu am realizat ce a spus dar după câteva minute acesta a vrut să îmi demonstreze că și mie îmi poate murii motorul și așa a fost.
Acesta a cuplat în modul ”OFF ROAD Low” iar în câteva secunde mi-a murit și mie motorul . Ce s-a întâmplat? Specialistul a uitat să îmi spună că trebuie să turezi mai mult motorul când esti în acest mod (păi eu sunt pentru prima dată la volanul acestei mașini de unde să stiu L ).
La stația meteo de la Măgura încă am găsit zăpadă, acolo am pus la treabă Amarok-ul. Mașina stă foarte bine, totul este bine echilibrat, support lateral al scaunelor destul de bun, electronică bună, system 4x4 excelent și lucrurile bune contiunuă…..

Amarok-ul testat are un preț de 33 de mii de euro și poate fi testat și mâine.Pe scurt recomand cu încredere Amarok-ul!!!

P.S. Sper să mai am ocazia să particip la astfel de teste m-am distrat de minune :D









.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter