31 iul. 2010

46 de Dustere au fost achiziţionate de Orange!


Automobile Dacia a livrat recent prima flotă de modele Dacia Duster companiei Orange România.
Aceasta este alcătuită din 46 de vehicule, care vor fi utilizate de către departamentul tehnic pentru lucrările de întreţinere a reţelei de telecomunicaţii şi pentru intervenţiile rapide ale operatorului de telefonie mobilă.

Cele 46 Dacia Duster achiziţionate de Orange sunt vehicule cu tracţiune integrală, versiunea "Lauréate", dotate cu motorul 1.5 dCI 110 CP. Nivelul de echipare "Lauréate" reprezintă vârful de gamă al modelului Dacia Duster, care oferă în plus pe vehiculul de serie opţiunea "Pack Modularitate", aer condiţionat, computer de bord cu şase funcţii şi o serie de elemente decorative de interior şi exterior.

"Colaborarea dintre Dacia şi Orange este la început, dar am certitudinea că Dacia Duster îşi va dovedi fiabilitatea. Este un adevărat vehicul de teren, care se adaptează fără probleme atât şoselelor, cât şi terenurilor accidentate, pe care le va aborda fără efort. Consider că Orange a făcut cea mai bună alegere, având în vedere costurile avantajoase pe care le presupune întreţinerea acestei flote", a declarat Fabrice Cambolive, Director Comercial al Grupului Renault în România.

Parteneriatul dintre Grupul Renault România şi Orange datează de peste 10 ani, majoritatea vehiculelor achiziţionate până în prezent fiind modele Renault. Parcul de întreprindere Orange deţine astăzi peste 380 de vehicule ale mărcii franceze.
Sursa Promotor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter