26 iul. 2010

Renault pregateste un Megane RS de 300 CP


Noul Renault Megane RS a fost surprins in timpul testelor pe circuitul de la Nurburgring.


Se pare ca Renault lucreaza la dezvoltarea unui model Megane RS mai puternic. Modelul curent are cu 50 CP mai putin decat Ford Focus RS. Megane RS dispune de un motor turbo pe benzina de 2.0 litri, cu o putere de 250 CP, si este echipat cu tehnologii de ultima generatie, incluzand RS Dynamic Management (un sistem care permite trei moduri ESP) si RS Monitor (telemetrie integrata), pentru un pret de lansare de 22.600 euro, cu TVA inclus.

Noul Megane RS ar putea folosi un propulsor de 2.0 litri supraalimentat modificat sa dezvolte 300 CP. Puterea in plus ar fi mai mult decat suficienta pentru a concura cu noul Focus RS si noul Astra OPC.

In ceea ce priveste design-ul, acesta va fi putin optimizat pentru a oferi o aerodinamica si o racire imbunatatita. Partea frontala va primi o noua grila si bara, rolul acestora va fi de a facilita racirea motorului si a sistemului de franare. Noul Megane RS va fi unul dintre primele modele care nu va fi realizat de inginerul britanic Steve Marvin.

Renault ar putea lansa si un moAdel de performanta. Acesta va folosi geamuri din plastic si panouri din fibra de carbon pentru a reduce greutatea masinii. Noul RS va fi produs Spania pentru a optmiza costurile de productie
SuRSA Masini.ro
PosTat DE LUCYFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter