22 iul. 2010

Noul Caddy nu sparge tiparul


Dacă vă aşteptaţi ca noul Volkswagen Caddy să arate altfel înseamnă că în ultimii doi ani aţi trăit izolaţi total de fenomenul auto.


Era de aşteptat ca şi noul Volkswagen Caddy să se înscrie tot pe direcţia de design iniţiată la Salonul de la Paris din 2008 de Volkswagen Golf 6. Şi chiar arată foarte bine acest nou/facelift Volkswagen Caddy, având un design fără îndoială mai plăcut ochiului şi mai elegant decât cel precedent, dacă putem spune asta despre un vehicul în genere comercial. Dar, parcă de dragul diversităţii, ne-am dori ca Volkswagen - şi în general industria auto - să nu adopte credo-ul industriei muzicale româneşti din ultima vreme, în care se găseşte o linie melodică şi se exploatează până la epuizare. Mai lipseşte doar Crafter din noua poză de familie - tare curioşi am fi cum ar putea arăta - şi noul limbaj va deveni omniprezent în gamă.

Trecând peste această paralelă, VW Caddy, cel puţin în versiunea Life, se prezintă cu un habitaclu mai primitor, migrând uşor spre zona lui Volkswagen Touran. Se observă accentele sportive ale noului volan şi unitatea multimedia cu ecran tactil de pe coloana centrală, pus noile ceasuri de bord. Deocamdată lipsesc informaţiile detaliate despre dotări, motorizări şi preţuri, dar probabil vor urma în zilele sau săptămânile ce urmează, acest model fiind oficial prezentat la Salonul de la Paris.




SurSA promotor.ro
PosTaT de LuCyFeR93

 
Site Meter