20 iul. 2010

OFICIAL: Noul Audi A7 Sportback va fi prezentat in 26 iulie la Munchen


Audi a declarat ca va prezenta oficial noul Audi A7 Sportback in data de 27 iulie, 2010 in cadrul unui eveniment care va avea loc in centrul Munchen-ului.


Audi a lansat un scurt video care ne informeaza ca data de 26 iulie va marca prezentarea oficiala a noului model Audi A7 Sportback. Prezentarea oficiala va avea loc la "Pinakothek der Moderne München", un muzeu de arta din centrul orasului german.

Noul Audi A7 Sportback este bazat pe aceasi platforma ca si viitorul model Audi A6, dar va urma liniile modelului Audi A5 Sportback. Noul A7 va fi in aceasi clasa cu noul Mercedes CLS si cel mai probabil si cu modelul BMW Seria 6 Gran Coupe.

Audi a declarat ca noul Audi A7 va fi o combinatie intre viitorul A6 si noul A8. Partea mecanica va fi dominata de Audi A6, luxul insa va fi aproape identic cu cel regasit pe modelul Audi A8. Achim Badstubner, designerul sef de la Audi a declarat ca noul A7 va umple spatiul dintre A6 si A8. Diferenta dintre cel mai scump A6 si cel mai ieftin A8 este de 20.000 de euro, A7 fiind "un model de legatura" ideal. Motorizarile vor fi imprumutate de la viitorul A6, iar interiorul si calitatea materialelor vor fi demne de un A8.

sursa masini.ro
PoStAt de LuCyFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter