26 iul. 2010

Skoda va realiza un model bazat pe conceptul Joyster


Cei de la Autobild au publicat faptul ca Skoda doreste sa realizeze un model compact bazat pe conceptul Joyster, concept prezentat in 2006 la Paris.


Skoda Joyster este un model cu trei usi, cu dimensiuni compacte la exterior, dar surprinzatoare prin spatiul interior generos. Acesta a fost prezntat in 2006 la Salonul Auto de la Paris ca si un studiu de design.

Grupul Volkswagen doreste sa lanseze noi modele Seat si Skoda. Modelele compacte se vor baza pe noul Lupo. Acestea vor folosi in mare parte aceasi parte mecanica si design, dar cu anumite elemente caracteristice. Modelul Seat se va numi Arosa, iar cel Skoda s-ar putea sa poarte acelasi nume ca si conceptul pe care se bazeaza, Joyster.

Noul Skoda Joyster va fi disponibil initial cu un propulsor de 1.0 litri cu trei cilindri capabil sa dezvolte 65 CP si un diesel de 1.2 litri capabil sa dezvolte 75 CP. Modelul cu cinci usi va fi lansat in 2012 si va fi dotat cu un nou propulsor supraalimentat de 1.0 litri cu patru cilindri, propulsor capabil sa dezvolte 85 CP.

Pretul noului Skoda Joyster va fi sub cel al modelului Fabia. Noul model face parte din planul germanilor de a deveni cel mai mare producator de autoturisme pana in 2018.

SuRSa masini.ro
PosTat de LuCyFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter