16 aug. 2010

Cel mai mic tanc din lume este un... Smart ForTwo!

Te pui cu mine?!






Dacă ţi se pare că şoferii din celelalte maşini râd de tine când te văd la volanul unui smart, poţi să-l modifici în stil milităresc. Să vedem cine va mai râde de tine acum!

Despre Smart ForTwo cel mai des auzim că e o maşinuţă mică şi drăguţă, foarte bună pentru fete şi băieţi, dar mai ales pentru fete. Şi, de obicei, şoferii din celelalte maşini au o privire superioară atunci când se uită la un smart, nu-i aşa?

Cu siguranţă nu este cazul acestui smart şenilat, a cărui fotografie a apărut pe un site de socializare polonez, kciuk.pl, însă fără alte detalii şi informaţii despre modificările care i-au fost aduse sau despre proprietarul său

Se observă, totuşi, că micul "tanc" nu este dotat şi cu o turelă mitraliere, deci, în cel mai bun caz, poate fi folosit ca maşină de recunoaştere - fiind mic, poate trece neobservat de către duşman, ba chiar luat în derâdere, nu?

Nu ştim nici dacă maşina chiar funcţionează, iar sistemul de şenile ar fi o soluţie viabilă pentru un smart, care astfel ar deveni o maşină foarte capabilă, indiferene de teren. E adevărat, costurile ar fi şi ele foarte mari, dar, dacă ai bani, merită să-ţi faci un astfel de super-smart.
SURSa promotor.ro 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter