30 aug. 2010

Noul Citroen DS4

Ce nişă mai e asta
Crossover? Coupe cu 4 uşi? Hatchback de categorie medie? Oricare ar fi răspunsul, Citroen DS4 este o surpriză mai mult decât plăcută. Iată primele imagini şi informaţii, înaintea premierei mondiale de la Salonul Auto Paris 2010.Noul Citroen DS4
Deşi era clar pentru toată lumea că Citroen DS High Rider, conceptul francezilor la Geneva 2010, prefigurează noul Citroen DS4, modelul de serie este chiar mai interesant decât conceptul din care derivă.
În avanpremiera Salonului Auto Paris 2010, cei de la Citroen ne oferă primele poze cu Citroen DS4, publicate în premieră chiar pe facebook, pe contul constructorului. Cu alte cuvinte, principala dovadă că noul DS4 este dedicat tinerilor nonconformişti şi în pas cu moda şi tendinţele.
DS4 are patru portiere
Ce ne uimeşte la DS4 este stilul foarte reuşit, care, deşi e destul de sobru, respiră sportivitate, eleganţă, stil şi, nu în ultimul rând, calitate. De remarcat faptul că nu e un coupe-crossover, cum greşit ne-a făcut să credem conceptul DS High Rider, ci un hatchback-crossover cu 4 uşi - a doua pereche de portiere fiind foarte bine disimulată, chiar mai bine decât la Alfa Romeo Giulietta, de exemplu.

SuRSa promotor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter