2 aug. 2010

"Nava amiral" a japonezilor la un preţ de 53.900 cu TVA!


Infiniti a confirmat faptul că noul său model M37 va fi disponibil în 5 versiuni de echipare, cu preţuri începând de la 53.900 euro cu TVA inclus. 
Infiniti M 37 este primul dintre cele trei sedanuri de lux pregătite de Infiniti cu tracţiune spate propulsate de motorul V6 care vor răscoli ierarhia din segmentul limuzinelor de lux.

Cu un design inspirat de conceptul Essence din 2009, acest nou model creat pentru drumurile europene va fi pus în vânzare începând cu luna iulie (în funcţie de piaţă), dar poate fi deja văzut pe site-ul www.infiniti.ro. Aici, cumpărătorii pregătiţi pentru o alternativă la cunoscutele caracteristici oferite de modelele sedan pot explora, prin configuratorul de pe site-ul Infiniti, designul modelului M37, specificaţiile şi echipamentul său, de la prima tuşă până la ultimul detaliu al ornamentelor. Au posibilitatea chiar să îl urmărească în mişcare deplasându-se prin diverse peisaje inspirate din science-fiction.


Propulsat de motorul V6 de 3,7 litri, pe benzină, creat de Infiniti, care generează o putere de 235 kW (320 CP), modelul M37 are un aspect sportiv la care se adaugă atenţia deosebită acordată şoferului şi cel mai mare şi mai bine echipat interior Infiniti de până acum.

De asemenea, M37 este cel mai modern model Infiniti din punct de vedere tehnologic, cu o serie completă de sisteme electronice de asistenţă la conducere/anti-coliziune, care poartă numele generic de scut de siguranţă dinamică. Pentru modelele Premium, care se estimează că vor înregistra cele mai mari vânzări, versiunea standard a scutului de siguranţă include sistemul Blind Spot Intervention, un sistem oferit în premieră mondială, care detectează vehiculele din apropiere şi are grijă ca automobilul Infiniti să nu intre în calea lor.

Printre alte tehnologii nou lansate se numără sistemul de control activ al zgomotului şi Forest Air, un sistem de climatizare care recreează briza uşoară şi aromele subtile ale unui mediu care sporeşte vigilenţa şi înlătură stresul. Asemenea tuturor automobilelor Infiniti, modelul M37 este surprinzător de bine echipat, iar cumpărătorii nu mai au nevoie de o listă cu dotările opţionale. Preţurile încep de la 53.900 euro cu TVA inclus cu dotări comune tuturor versiunilor printre care se numără, de exemplu, transmisia automată cu 7 trepte, farurile bi-Xenon, scaunele faţă reglabile electric pe 10 direcţii, camera pentru mersul cu spatele, sistemul audio cu hard-disc şi noul selector Infiniti pentru alegerea stilului de condus care configurează parametri cheie prin folosirea a patru setări: Sport, Normal, Zăpadă şi Eco.

Modelul M37 GT (cu preţuri începând de la 57.650 euro cu TVA inclus pune accentul pe lux prin pielea semi-anilină, scaunele faţă încălzite şi ventilate şi ornamentele din lemn White Ash, cu finisaje de culoare argintie. Modelul M37S (cu preţuri începând de la 60.300 euro cu TVA inclus este varianta sportivă, cu direcţie activă pe 4 roţi (4WAS - 4-Wheel Active Steering), suspensii sport, scaune sport (de asemenea, încălzite şi ventilate), padele pentru schimbarea vitezelor şi jante de 20" din aliaj.

Versiunile Premium ale modelului GT (cu preţuri începând de la 63.900 euro cu TVA inclus ) şi ale modelului S (cu preţuri începând de la 66.550 euro cu TVA inclus ) dispun de toate dotările disponibile, printre care pachetul cu scutul de siguranţă dinamică, sistemul Forest Air, Bose sound system cu 16 difuzoare şi apreciata platformă de informaţii şi divertisment Connectiviti+ creată de Infiniti, care include un sistem de navigaţie cu hard-disc de 30 GB.

Versiunile Premium dispun şi de pedala "Eco", o inovaţie Infiniti cu rolul de a spori eficienţa. În cazul în care conduce prea agresiv, şoferul va simţi că pedala de acceleraţie opune rezistenţă pentru a atrage atenţia asupra risipei de combustibil.

Modelul M37 accelerează de la 0 la 100 km/h în 6,2 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Consumul în ciclul mixt este de 10,2 l/100 km, în timp ce emisiile de CO2 sunt de 235 g/km. În funcţie de piaţă, modelul M37 va fi pus în vânzare începând cu jumătatea lunii iulie a anului 2010. Modelul diesel M30d va fi disponibil din octombrie, iar varianta hibridă M35, din primăvara lui 2011, ambele punând accentul pe performanţele de vârf şi plăcerea maximă la volan. Preţurile şi specificaţiile pentru aceste versiuni vor fi anunţate la o dată ulterioară.
SUrSA promotor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter