4 aug. 2010

G.R.E.F 2010 VreM Mai MulT...


O perioadă deosebită, aşteptată cu multă nerăbdare de toţi copii şi anume, perioada GREF-ului, a început Miercuri 08 august 2009, la ora 9.00. Această zi a fost una special întrucât, animatorii puţin emoţionaţi i-au cunoscut pe copiii cu care urmau să-şi petreacă cele două săptămâni. Deschiderea acestei zi s-a făcut în biserică cu o scurtă rugăciune.

Îndrumaţi de animatori şi de pr. Vicar, fiecare zi era cu totul specială. Începea cu o rugăciune în biserică . După aceste momente petrecute în biserică de încărcare sufletească, copiii împreună cu animatorii se adunau pe terenul de la oratoriu, unde plini de bucurie şi energie se recreau dansând bansul nou şi celelalte bansuri din anii trecuţi.

Bucuria lor continua în grupuri mici, pe clase, unde se jucau multe jocuri distractive şi noi. Chiar şi în aceste momente de distracţie copiii învăţau că nu trebuie să se supere în cazul în care pierd, dar nici să trişeze. Pe la ora 12.00 toţi se adunau la grupul cel mare, unde făceau o scurtă rugăciune după care plecau acasă. În fiecare zi la sfârşitul activităţii, animatorii se adunau pentru a-şi împărtăşi aspectele negative sau pozitive din aceea zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter