31 aug. 2010

Maşini cu 7 locuri: utilitare familiale


Doblo, generos pentru grădiniţă
Cine vrea o maşină de familie cât mai ieftină, se poate oriente către "dubele" familiste - de fapt, utilitare transformate în autoturisme. Noul Fiat Doblo, de exemplu, oferă opţional încă două locuri în portbagaj.


Modelul Fiat Doblo a ajuns deja la a doua generaţie , având deja o bună notorietate printre familiştii care doresc un vehicul spaţios, dar şi ieftin. Noua generaţie plusează cu opţiunea a două scaune suplimentare în portbagaj, pentru toate versiunile de motorizare.

Preţul pentru al treilea rând de scaune, cu 2 locuri reglabile, rabatabile şi cu posibilitatea de scoatere din portbagaj, se cifrează la 556 euro cu TVA. Ceea ce înseamnă că preţul de pornire pentru cea mai ieftină versiune Fiat Doblo cu 7 locuri este de 15.126 euro (valabil pentru versiunea Doblo 1.4 16V 95 CP Active).

În România, concurenţii lui Fiat Doblo (Citroen Berlingo, Renault Kangoo şi Peugeot Partner) nu oferă nici măcar opţional cele două locuri suplimentare, iar Volkswagen Caddy facelift nu a apărut încă la noi, aşa încât putem spune despre Fiat Doblo Panorama cu 7 locuri că e un unicat în segmentul său în România.

SurSa promotor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter