16 aug. 2010

Cel mai puternic cabrio prezentat


Cel mai puternic cabrio prezentat
Pe 16 August a fost prezentat cel mai rapid automobil cabrio, Bugatti Veyron Grand Sport, un supercar cu 1.001 şi acoperiş targa.



16 August 2008 - În această zi la exclusivistul eveniment automobilistic din Monterey a fost prezentat cel mai rapid automobil cu acoperiş detaşabil din toate timpurile, Bugatti Veyron Grand Sport. Această versiune a legendarului Veyron oferea aceeaşi 1.001 cai putere, dar şi senzaţii în aer liber de neuitat proprietarului. Foarte interesant acest model avea atât un acoperiş rigid detaşabil, dar şi unul textil pentru clipele în care ploaia strica planurile de croazieră.

Bugatti Veyron Grand Sport



Cu acoperişul rigid montat viteza maximă de 407 km rămâne nealterată, dacă se opta pentru o rulare cu pletele în vânt aerodinamica are de suferit şi viteza maximă este de "doar" 360 km/h, iar cu copertina de urgenţă trasă Veyronul poate atinge doar 130 km/h, din motive lesne de înţeles. Doar 150 de exemplare au fost anunţate la acea vreme dintre care 50 erau destinate proprietarilor existenţi de Bugatti.
SuRSa promotor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter