4 aug. 2010

Cel mai “sportiv” Sandero



Renault lansează în Argentina o ediţie limitată Renault Sandero Get Up, oferită doar în 2.000 de unităţi şi cu cea mai sportivă motorizare a gamei.


Renault Sandero Get Up este propunerea cea mai sportivă a gamei pentru piaţa argentiniană. Să fim îngăduitori când o numim sportivă, pentru că nu vine cu vreun TCE, ci cu bine cunoscutul 1.6 16v de 105 CP, de care români sunt însă privaţi. În plus, s-a lucrat uşor la aspectul sportiv prin dotarea cu jante gri grafit pe 15 inch, care diferă doar prin nuanţă nu şi prin model de cele obişnuite. De asemenea, evacuarea are o terminaţie cromată şi lămpile spate au o nuanţă mai închisă decât cele obişnuite.

La interior planşa de bord are accente gri satinate, obişnuite însă în Europa, iar tapiţeria este neagră cu cusături roşii pentru a sugera intenţiile sportive ale acestei versiuni. Pe lista de dotări mai sunt incluse computer de bord, aer condiţionat şi CD Player cu capacitatea de a reda MP3-uri.

Sunteţi curioşi cât de "sportiv" este un Sandero cu motor 1.6 16V? Nu foarte, versiunea Get Up atinge 100 km/h în 10,6 secunde, un timp însă cu aproape o secundă mai mic decât cel mai potent Sandero românesc, cel 1.6 MPI. Acelaşi raport să păstrează şi în cazul parcurgerii distanţei de 1.000 m cu start de pe loc, adică 32,6 secunde pentru 1.6 16v Get Up. 33,5 pentru 1.6 MPI. Consumul mediu al acestei versiuni este de 7,1 litri la 100 km, mai mic decât al versiunii 1.6 MPI. Preţul lui Sandero Get Up este de 62.500 pesos, ceea ce înseamnă 12.023 euro, pentru a vă scuti de calcule estimative.
SuRSa Promotor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter