11 aug. 2010

Driving SOUND machine... pentru blonde

Driving SOUND machine... pentru blonde
Specialiştii germani de la CFC au preparat cum se cuvine un VW Golf GTI, maşina devenind mai potentă, dar şi mai... guralivă.


VW Golf GTI by CFC

Vrei să agăţi blondele mai uşor? Poţi încerca un Volkswagen Golf GTI, tunat de specialiştii germani de la CFC - asta în cazul în care precedenta lor creaţie, Hummer H2 by CFC, nu te-a ajutat...


Tunerul a apelat la un program de personalizare propriu, denumit Neuss. Acesta constă, în primul rând, în acoperirea caroseriei cu o folie specială, într-o nuanţă de argintiu mat, care costă nu mai puţin de 1.500 euro.

Meniul mai cuprinde o suspensie reglabilă de origine APX (749 euro), un sistem de evacuare Eisenmann (1.000 euro) cu ieşiri cromate de diametru mare, sau jante de 19", de la ASA (1.999 euro). Performanţele motorului au fost upgradate graţie celor de la XBM Tuning, puterea ajungând la 265 CP, iar cuplul maxim la 390 Nm.

Punctul forte: uzina de sunet

Însă punctul forte al maşinii este sistemul de entertainment, pus la punct de MK-SoundStyle. Acesta utilizează un radio Pioneer DEX-P99RS (999 euro), cuplat la un subwoofer Pioneer TS-W8102SPL) şi patru mari difuzoare PRS-D2000SPL), plasate în portbagaj. În partea din faţă, au fost folosite difuzoare şi twittere Rainbow, în timp ce cablajele şi cuplajele sunt de origine Stinger.

Cât de performantă e uzina audio din acest VW Golf GTI by CFC, nu ştim. Dar se pare că e cu lipici la blonde..
SuRSa promotor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter